Doplňky dělají outfit

Září 2021 | NAPSALA: PETRA A HANKA

Krásný den milí outleťáci,

tentokrát jsme si pro Vás připravily článek zaměřený na doplňky a obuv z naší oblíbené prodejny FADE. Ve FADE naleznete známe světové značky jako Guess a Calvin Klein, které se mimo stylového oblečení, zaměřují také na výrobu kabelek a obuvi.

Kabelky značky Guess byly prvními značkovými kabelkami, které jsme si se sestrou společně pořídily a do dnes máme obě pár kousků v našich sbírkách a nedáme na ně dopustit. Značka Guess je svými kabelkami známá, nabízí opravdu široký výběr, co se týče barev, tvarů, velikostí a příležitostí.

Značka Calvin Klein je takovou sportovnější klasikou, kterou zná snad každý.
Tak se pojďme podívat, co jsme pro vás vybraly.

Outfit č. 1

Hanka si vybrala kousky značky Guess – světlou smetanovou kabelku se zlatím řetízkem se kterou dokonale ladí tenisky ve stejném barevném vybarvení.

Outfit č. 2

Petra pro tento outfit zvolila také značku Guess. Tenisky jsou pohodlným a trendy kouskem, ke kterým opět barevně doladila kabelku.

Outfit č. 3

Doplňky značky Guess s jejich klasickým a jedinečným logem. Změnou doplňků se z tohoto elegantního outfitu stal sportovní. Ledvinky už jsou v módě nějaký ten pátek a kotníkové tenisky se pomalu vrací zpět na scénu a s vyvýšenou platformou vypadají úžasně. Co myslíte?

Outfit č. 4

Tak za nás je tahle kabelka absolutní MUSTHAVE kousek! A výborně ladí i s botami v jiné barvě.

Outfit č. 5

Batůžky jsou v kurzu a ty od Calvin Klein stojí prostě za to.

Petra & Hanka - podpis
OAM Fashion sisters. Kdo jsme a proč to děláme? Jsme dvě sestry z Ostravy, které mají rády svět módy. Chceme vám ukázat, jaké kousky vybrat a jak je spolu pěkně kombinovat. Zjistíte, co vám sluší a v čem vynikne právě vaše postava. Móda nás obě zajímá odmala. Proto vám také poradíme, co se právě nosí,
Profilový obrázek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Profilový obrázek
Anonym
21. 10. 2021

Zde napište Váš komentář

Zobrazit další komentáře
Nový článek

Září 2022

LEVI‘S

Nový článek

Srpen 2022

Obujte se s námi v ECCO!

Nový článek

Srpen 2022

Volný čas v OAM

Instagram Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username