Inspirujte se s námi – FADE

Únor 2022 | NAPSALA: PETRA A HANKA

Milí outletí přátelé, 

vracíme se k Vám opět s novou várkou módní inspirace z našeho Outlet Arena Moravia. Minulý měsíc jsme se zaměřily na sportovní oděvy, a tak jsme se nyní rozhodly vybrat něco šik! Náš cíl byl jasný: Zamířily jsme do svého oblíbeného obchodu FADE, kde najdete módní kousky a doplňky od značek Guess a Calvin Klein. Značka Guess dokonale podtrhuje ženskost, posuďte sami.

Outfit č. 1 

Nevšední oversize blejzr je sám o sobě velice nápadný, a proto jsem k němu nevolila nic jiného, než černé kalhoty jednoduchého střihu, klasiku v podání černých lodiček a jednu ze široké škály kabelek, které obchod nabízí. Outfit lze vzít na byznys schůzku, ale i na večeři či skleničku.

Outfit č. 2 

Tyto šaty delšího střihu jsou neskutečně ženské, Guess umí zkrátka podtrhnout ladné křivky! Béžové lodičky se šaty krásně ladí. Coby doplněk jsem sáhla ještě po baretu, který celý outfit krásně oživil.

Outfit č. 3

Základem dalšího outfitu jsou opět šaty Guess – nejde jim zkrátka odolat. V prodejně FADE najdete opravdu široký výběr šatů na jakoukoliv příležitost. Tyto mají velmi příjemný materiál a skvělý střih. Působí zase velice žensky. V kombinaci s lodičkami zazáříte na každé oslavě či večírku!

Outfit č. 4

Nejvýraznějším prvkem tohoto sportovního outfitu je tato červená bunda, která Vás po dobu Vašeho výletu do přírody Khaki barva frčí a je velice trendy! Tyto šaty lze kombinovat s high heels (neboli podpatky) i třeba s teniskami. Obě se sestrou se řídíme heslem „v jednoduchosti je síla“ a tyto šaty jsou toho důkazem.

Doufáme, že se Vám naše inspirace z obchodu FADE líbila!

Brzy na viděnou.

Petra & Hanka - podpis
OAM Fashion sisters. Kdo jsme a proč to děláme? Jsme dvě sestry z Ostravy, které mají rády svět módy. Chceme vám ukázat, jaké kousky vybrat a jak je spolu pěkně kombinovat. Zjistíte, co vám sluší a v čem vynikne právě vaše postava. Móda nás obě zajímá odmala. Proto vám také poradíme, co se právě nosí,
Profilový obrázek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Nový článek

Září 2022

LEVI‘S

Nový článek

Srpen 2022

Obujte se s námi v ECCO!

Nový článek

Srpen 2022

Volný čas v OAM

Instagram Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username