Jak být stylová i v těhotenství

Srpen 2021 | NAPSALA: PETRA A HANKA

Milí outleťáci, milé outleťačky,

dnes jsme si pro Vás připravily speciál pro těhulky. Jelikož v poslední době na vlastní kůži okouším úskalí těhotenské módy, která není zrovna rozmanitá, rozhodla jsem se pro Vás nafotit pár tipů a triků, které dodají šmrnc v těhotenství každé z nás.

Ačkoli se jedná o jedno z nejkrásnějších životních období, je třeba si také říci, že ne vždy se v tomto požehnaném stavu cítíme zrovna krásné a sexy, ale to k tomu prostě patří. Já osobně se snažím nacházet cestu k tomu cítit se dobře i s pár kily navíc prostřednictvím vhodně zvoleného outfitu. Tak se pojďme podívat, co jsem si pro vás vybrala v našem obchodu FADE, kde naleznete značky Guess a Calvin Klein.

Outfit č. 1

GUESS – Duhové šatičky, které jsou vhodné nejen na dovolenou, ale také na každý letní den, doplněné o kabelku a nazouváky na platformě. Společně tento outfit působí velice elegantně a něžně.

Outfit č. 2 – Sportovně v kouscích od Calvin Klein.

V těhotenství hledáme outfity ve kterých se budeme cítit stylově, ale zároveň velice pohodlně, což tento look naprosto splňuje. V tomto případě jsem díky oversize střihu mikinových šatů oblékla dokonce svou původní velikost.

Outfit č. 3 – Look od Guessu vhodný na večeří nebo oslavu.

Zde jsem byla odvážná a volila podpadky, které rozhodně nejsou v těhotenství na denním pořádku, ale sem tam je ráda vynesu. Je však třeba volit ty nepohodlnější možné varianty, platforma a hrubý podpatek jsou proto mnohem ideálnější, než lodičky na jehlovém podpatku.

Doufám, že se Vám má dávka inspirace pro těhotné líbila a brzy se na Vás těšíme s dalším příspěvkem.

Petra & Hanka - podpis
OAM Fashion sisters. Kdo jsme a proč to děláme? Jsme dvě sestry z Ostravy, které mají rády svět módy. Chceme vám ukázat, jaké kousky vybrat a jak je spolu pěkně kombinovat. Zjistíte, co vám sluší a v čem vynikne právě vaše postava. Móda nás obě zajímá odmala. Proto vám také poradíme, co se právě nosí,
Profilový obrázek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Nový článek

Září 2022

LEVI‘S

Nový článek

Srpen 2022

Obujte se s námi v ECCO!

Nový článek

Srpen 2022

Volný čas v OAM

Instagram Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username