Jak se vám líbí ESPRIT?

Duben 2022 | NAPSALA: PETRA A HANKA

Naši milí přátelé

opět se Vám hlásíme s dávkou inspirace z naší OAM! Tentokrát jsme zamířily do obchodu ESPRIT, který nabízí především formálnější kousky, ale naleznete tam také sportovně elegantní módu.

Značka je na trhu již od roku 1968 a zajímavostí je, že je velkým bojovníkem za ekologii 😀

Hitem letošního roku jsou kostýmky, a to všech střihů a barev! A v naší OAM prodejně jich naleznete opravdu mnoho.

My jsme si pro Vás zvolily tyto:

Petra vybrala oversize kostýmek, což je naprostý hit letošního roku! Řadu let jsme mohly na ženách vídat spíše vypasované kostýmky, takže tyto střihy jsou pro nás příjemnou změnou. V tomto outfitu se mimo to, že je absolutně cool, cítíte velice pohodlně.

Hanka naopak zvolila kostýmek vypasovanějšího střihu v zelené barvě, který se perfektně hodí, jak na bussines schůzky, tak  do práce.

Dalším kouskem, který nás zaujal, jsou tyto šaty denimového vzhledu, které jsou dostupné v mnoha barvách, ale khaki je prostě Petřina oblíbená!

Posledním kouskem jsou tyto nádherné hnědé šaty ze semišového materiálu! Nejen, že mají skvělý střih, který podtrhne Vaši postavu, ale jsou také vzdušné a velmi pohodlné. Za nás skvělý kousek na jaro!

Pokud jste milovnicí elagance, tak v ESPRITu naleznete to pravé!

Doufáme, že se Vám náš článek opět líbil a budeme velice rády, když nám do komentářů dáte vědět, které obchody pro Vás máme navštívit zase příště.

Petra & Hanka - podpis
OAM Fashion sisters. Kdo jsme a proč to děláme? Jsme dvě sestry z Ostravy, které mají rády svět módy. Chceme vám ukázat, jaké kousky vybrat a jak je spolu pěkně kombinovat. Zjistíte, co vám sluší a v čem vynikne právě vaše postava. Móda nás obě zajímá odmala. Proto vám také poradíme, co se právě nosí,
Profilový obrázek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Profilový obrázek
Sylva
5. 5. 2022

Moc pěkné 👌.

Profilový obrázek
Eva
4. 5. 2022

Moc povedené! 😍 Děkuji za inspiraci.

Profilový obrázek
Lucie
4. 5. 2022

boží kostýmky:-)

Zobrazit další komentáře
Nový článek

Září 2022

LEVI‘S

Nový článek

Srpen 2022

Obujte se s námi v ECCO!

Nový článek

Srpen 2022

Volný čas v OAM

Instagram Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username