LEVI‘S

Září 2022 | NAPSALA: PETRA A HANKA

Zdravíme Vás z Outletu,

tentokrát z obchodu Levi’s. Americká značka Levi’s byla založena roku 1853. Jedná se o nejstarší oděvní značku na světě a zároveň nejvýznamnějšího výrobce džín, ve kterých vystupovaly v 50. letech hvězdy jako Marlon Brando, Elvis Presley či James Dean. Mimo široké nabídky džín nejrůznějších stylů a střihů nabízí také kolekci velmi kvalitních ponožek, triček, košilí, mikin, tepláků, bund, svetrů, bot a dalších doplňků. Levi’s je zkrátka sázka na jistotu!

Pojďme se podívat, co jsme vybraly my!

První outfit je zvolen především na domácí pohodu k TV a odpočinek, který žena v těhotenství opravdu potřebuje, či jen tak na procházku!

Tato khaki teplákovka je neskutečně pohodlná, a navíc pěkně stylová. A volily jsme k ní klasické kecky.

Další outfit je opět naprosto pohodlný, jednoduchý, ale zároveň stylový. Bílé oversize tričko jsme doplnily o bílé tenisky.

A konečně také jedny džíny, které jsou vlajkovou lodí této značky, a k nim jsme volily klasické tričko s potiskem a čepici, která celému outfitu dodává mladistvý vzhled.

Doufáme, že se Vám naše opět inspirace líbila.

Petra a Hanka

Petra & Hanka - podpis
OAM Fashion sisters. Kdo jsme a proč to děláme? Jsme dvě sestry z Ostravy, které mají rády svět módy. Chceme vám ukázat, jaké kousky vybrat a jak je spolu pěkně kombinovat. Zjistíte, co vám sluší a v čem vynikne právě vaše postava. Móda nás obě zajímá odmala. Proto vám také poradíme, co se právě nosí,
Profilový obrázek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Nový článek

Září 2022

LEVI‘S

Nový článek

Srpen 2022

Obujte se s námi v ECCO!

Nový článek

Srpen 2022

Volný čas v OAM

Instagram Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username