Nákupy na dovolenou

Srpen 2021 | NAPSALA: PETRA A HANKA

Zdravíme Vás naši milí outleťáci, dnes jsme si pro Vás společně připravily video s ukázkou toho, že u nás nakoupíte úplně vše, co budete na Vaši slunečnou dovolenou potřebovat.

Kufry u nás naleznete hned v několika obchodech, my jsme pro tentokrát zvolily menší kufry v prodejně Benetton, protože nás jejich barevný a nevšední design zaujal hned na první pohled.

Další podstatnou věcí, která nesmí na žádné letní dovolené chybět jsou opalovací přípravky a jelikož máme obrovskou prodejnu DM, tak je opravdu z čeho vybírat. Když si vybíráme opalovací krémy na letní dovolenou my se ségrou, tak obvykle volíme alespoň 4 druhy faktorů, na první dny SPF 30 a pak postupně ubíráme. Na obličej však nezapomeňte vždy používat SPF 50, zachováte si tak dlouho mladistvou pleť bez vrásek a také předejdete pigmentovým skvrnám.

Další nezbytnosti, jako jsou plavky, sluneční brýle, letní šaty či obuv, těch lze u nás nalézt nespočet!

Petra & Hanka - podpis
OAM Fashion sisters. Kdo jsme a proč to děláme? Jsme dvě sestry z Ostravy, které mají rády svět módy. Chceme vám ukázat, jaké kousky vybrat a jak je spolu pěkně kombinovat. Zjistíte, co vám sluší a v čem vynikne právě vaše postava. Móda nás obě zajímá odmala. Proto vám také poradíme, co se právě nosí,
Profilový obrázek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Nový článek

Září 2022

LEVI‘S

Nový článek

Srpen 2022

Obujte se s námi v ECCO!

Nový článek

Srpen 2022

Volný čas v OAM

Instagram Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username