Obujte se s námi v ECCO!

Srpen 2022 | NAPSALA: PETRA A HANKA

Krásný den, naši milí outleťáci,

my jsme dnes měly ohromnou chuť vyrazit na nákupy a jelikož nám počasí přálo, měly jsme jasno! Vyrazily jsme do našeho milovaného OAM a nákupy spojily s procházkou pod širým nebem, prostě ideální nedělní odpoledne.

Tentokrát jsme se pro Vás rozhodly zamířit do obchodu ECCO, který má svou tradici již od roku 1963 a vyznačuje se kvalitní koženou obuví, a také krásnými koženými doplňky. V jejich obchodech naleznete jak elegantní, tak sportovní kousky. No a pojďme se podívat, co jsme si jako inspiraci vybraly my.

Tyto pohodlné nazouváky jsou prostě naprosto dokonalé, a i přes to, že jsou na podpatku, se v nich cítíte naprosto pohodlně. A tato kabelka nám padla do oka prostě okamžitě, využijete ji jak na každodenní nošení, tak i k elegantnějšímu outfitu.

Černá klasika č. 2! Černé páskové boty se hodí téměř k jakémukoliv outfitu a lesk jim dodává luxusnější vzhled. Kabelka, kterou jsme zvolily k tomuto outfitu, je stejná jako ta předchozí, ale v menší velikosti. Kombinaci těchto dvou kousků si umíme dokonale představit ke krásným koktejlovým šatům a hurá někam do společnosti!

Sandálky jsou zpátky v módě! Já osobně jsem v létě fanynkou světlých outfitů, béžová a krémová jsou prostě moje barvy! Takže v tomto jsem se cítila velice dobře, a tato krásná kožená cihlová kabelka outfitu dodala šmrnc.

Kombinace černé a béžové je zkrátka sázka na jistotu! Černé boty na podpatku jsme doplnily o krásnou koženou kabelku, která působí velmi elegantně, ale zároveň je díky své velikosti praktická. Jak se Vám tato kombinace líbí?

Dalším kouskem, který nám padl do oka, jsou tyto úžasné mokasíny v krémové barvě. Jsou velmi pohodlné a dají se využít na mnoho příležitostí. 

Posledním kouskem jsou tyto vyvýšené sandálky v lila barvě, která je letos velkým hitem. Působí jemně, jsou opravdu pohodlné, a navíc díky vyvýšené podrážce opticky prodlouží nohy! 🙂 Zkombinovaly jsme je s fialovou kabelkou, která je opět velmi praktická.  

Na své si přijdou muži! Tyto mokasíny nesmí v pánském botníku chybětJ

V prodejně Ecco najdete také velký výběr sportovní obuvi.

Snad se Vám tato inspirace líbila!
Brzy naviděnou.

Hanka a Petra

Petra & Hanka - podpis
OAM Fashion sisters. Kdo jsme a proč to děláme? Jsme dvě sestry z Ostravy, které mají rády svět módy. Chceme vám ukázat, jaké kousky vybrat a jak je spolu pěkně kombinovat. Zjistíte, co vám sluší a v čem vynikne právě vaše postava. Móda nás obě zajímá odmala. Proto vám také poradíme, co se právě nosí,
Profilový obrázek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Profilový obrázek
Lenka
23. 8. 2022

Wow!

Zobrazit další komentáře
Nový článek

Září 2022

LEVI‘S

Nový článek

Srpen 2022

Obujte se s námi v ECCO!

Nový článek

Srpen 2022

Volný čas v OAM

Instagram Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username