Nový blog Outletu Arena Moravia

Duben 2021 | NAPSALA: PETRA A HANKA

Dobrý den,
chtěli bychom vás přivítat na novém blogu Outletu Arena Moravia, kterým vás bude provázet Petra a Hanka. Outlet Arena Moravia se nachází v Ostravě. Snadno se k nám dostanete ze všech městských částí, ať už autem, či MHD. V našem areálu se nachází obrovské parkoviště, takže nemusíte mít strach, že nezaparkujete.

Nakupování u nás je unikátní. Naleznete zde celou řadu módních trendů, sportovního oblečení, doplňku do domácnosti a také se u nás můžete skvěle najíst. Nakoupíte u nás za outletové ceny. Garantujeme vám slevy ve výši 30-80% a to na všechny kousky v nabídce bez výjimek. Zastoupení v našem outletu má řada světových značek, takže věříme, že si vybere opravdu každý. Nakupování u nás je zkrátka zábava.

Budeme se na Vás těšit.

Petra & Hanka - podpis
OAM Fashion sisters. Kdo jsme a proč to děláme? Jsme dvě sestry z Ostravy, které mají rády svět módy. Chceme vám ukázat, jaké kousky vybrat a jak je spolu pěkně kombinovat. Zjistíte, co vám sluší a v čem vynikne právě vaše postava. Móda nás obě zajímá odmala. Proto vám také poradíme, co se právě nosí,
Profilový obrázek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Profilový obrázek
Anonym
7. 10. 2021

Zde napište Váš komentář

Zobrazit další komentáře
Nový článek

Září 2022

LEVI‘S

Nový článek

Srpen 2022

Obujte se s námi v ECCO!

Nový článek

Srpen 2022

Volný čas v OAM

Instagram Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username