Návštěva v ECCO

Listopad 2021 | NAPSALA: PETRA A HANKA

Zdravím outleťáci,

s manželem jsme se vydali, s největší pravděpodobností, na poslední nákupy ve dvou.

Tentokrát jsme pro Vás zamířili do obchodu s obuví ECCO, kde naleznete řadu jak elegantní, tak také sportovně-elegantní obuvi a doplňky v podobě kabelek.

Outfit č. 1

Schwarz ist spitz, jak říká naše fashion babička.

Do módy se pomalu, ale jistě opět vrátily kozačky pod kolena, které jsou dle mého nezbytnou součástí šatníku každé ženy a v černé, která ladí ke všemu, to platí dvojnásob.

K tomuto looku jsem pak zvolila jednoduchou kabelku připomínající pánskou aktovku, která celý outfit dokonale podtrhla. V jednoduchosti je prostě krása!

Outfit č. 2

Tento outfit Radek trefil absolutně dokonale! Ke křiváku a roztrhaným džínům tyto kotníkové tenisky sedí jako ulité a celkově look působí velice fashion.

Outfit č. 3

Něco pohodlnějšího já si prostě velice libují v jednoduchých barevných tónech, jako byla předchozí černá nebo jsou tyto – béžová, hnědá, smetanová. Kotníkové botičky jsou a budou v kurzu snad vždy.

Outfit č. 4

Tenisky a mikina – jednoduchý volnočasový outfit.

Petra & Hanka - podpis
OAM Fashion sisters. Kdo jsme a proč to děláme? Jsme dvě sestry z Ostravy, které mají rády svět módy. Chceme vám ukázat, jaké kousky vybrat a jak je spolu pěkně kombinovat. Zjistíte, co vám sluší a v čem vynikne právě vaše postava. Móda nás obě zajímá odmala. Proto vám také poradíme, co se právě nosí,
Profilový obrázek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Profilový obrázek
LAlinka
5. 11. 2021

Hesky holki

Zobrazit další komentáře
Nový článek

Září 2022

LEVI‘S

Nový článek

Srpen 2022

Obujte se s námi v ECCO!

Nový článek

Srpen 2022

Volný čas v OAM

Instagram Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username